• El secreto de la sonrisa perfecta

  El secreto de la sonrisa perfecta

  9 de Febrero de 2017


  Para tener una bonita sonrisa,  las carillas dentales son la solución perfecta para corregir alguna pieza dental rota. Además te permiten elegir la forma y el color que quieras para tus dientes. 

  Hay dos tipos de carillas 

  • Carillas de composite 
  • Carillas de porcelana


  Más detalles
 • Tractament Blanquejador Tàrrega

  Tractament Blanquejador Tàrrega

  16 de Enero de 2017

  Nou sistema de blanquejament enzimàtic dissenyat per ser aplicat mitjançant el raspallat.

  El gel dentífric ha estat formulat amb peròxid de carbamida (3%), agent blanquejador demostrat eficaçment, àmpliament utilitzat en els tractaments professionals de clíniques dentals.


  La pasta dentífrica ha estat formulada amb lactoperoxidasa (5%), enzim natural amb una doble funció, accelerar i potenciar l'efecte blanquejador i protegir la mucosa oral. A més, en la seva composició incorpora fluor per a la prevenció de la càries dental.


  La principal indicació de Whitekin tractament blanquejador pasta + gel, és la potenciació i manteniment del grau d'emblanquiment obtingut després d'un tractament blanquejador professional, podent també aplicar-se com a tractament únic per eliminar discoloracions dentals provocades per diversos factors.
  Per a un complet tractament blanquejador es recomana l'ús conjunt de Whitekin tractament blanquejador i Whitekin esbandida bucal.

  Indicacions:
  - En tractaments blanquejadors professionals:
     * Coadjuvant durant el tractament i sessions de recordatori.
     * Manteniment dels resultats obtinguts.
  - Tractament únic (ús domiciliari)

  Mètode d'ús:
  Whitekin tractament blanquejador consta d'una pasta i un gel dentífric.
  El seu envàs "duo airless" permet la còmoda dosificació de cada un dels dos components.
  Pressionar dues vegades sobre l'èmbol de la pasta i, a continuació, pressionar dues vegades sobre l'èmbol del gel, de manera que el gel quedi dipositat sobre la pasta, intentant dosificar la mateixa quantitat de tots dos components sobre el raspall.

  A vegades és necessari prémer diverses vegades per aconseguir l'ompliment de la bomba dosificadora. Es recomana netejar amb aigua la boca de sortida de producte després de cada ús.

  Raspallar 3 vegades al dia durant 2 o 3 minuts, preferentment després dels àpats i abans d'anar a dormir.


  Com a tractament únic aplicar durant tres setmanes, sent recomanable el control per part del professional. 

  Advertències:
  - No ingerir.
  - Es recomana no realitzar tractaments perllongats de blanquejament dental amb peròxids. S'ha d'utilitzar durant un període limitat de temps, que no ha de ser superior a un mes o segons criteri facultatiu.
  - Després d'una setmana de tractament, és aconsellable que el pacient acudeixi a la clínica dental per a una visita de control que permetrà verificar el desenvolupament del blanquejament.
  - No es recomana el seu ús pels consumidors habituals d'alcohol o tabac.
  - No aplicar a dones embarassades i nens.
  - No es recomana el seu ús quan hi hagi lesions prèvies dentals, gingivals i en la mucosa oral.
  - No es recomana el seu ús després de restauracions dentals.

  *Consulta a Clínica Dental Tàrrega-Guissona qualsevol dubte sobre el tractament blanquejador.

 • Gingi·Kin enjuague bucal

  Gingi·Kin enjuague bucal

  16 de Enero de 2017

  Gingi·Kin

  El clorur de cetilpiridino és un eficaç antisèptic que actua contra els microorganismes del biofilm dental, impedint el seu creixement i afavorint un correcte manteniment dels teixits gingivals. Les sals de zinc dificulten l'adhesió dels microorganismes patògens dels teixits de la boca, ajudant a controlar els problemes gingivals. La provitamina B5 reforça i tonifica les genives, i contribueix a la regeneració de l'epiteli de la mucosa oral. La vitamina B3 posseeix una acció antioxidant alhora que millora la microcirculació dels capil·lars i estimula la formació de col·lagen revitalitzant així el teixit gingival. El fluor i el xilitol, de provada acció anticàries, interfereixen negativament en el creixement de les principals bateries cariogénicas i eviten la desmineralització de l'esmalt.


  Indicacions

  -Ajuda a controlar el biofilm dental (placa dental).

  -Enforteix i tonifica les genives

  -Preveu i reforça l'esmalt dental.

  Mode d'ús

  Fer dos o tres rentades al dia amb 10-15 ml de producte sense diluir, durant 1 minut i després del raspallat dental. És aconsellable no ingerir aliments ni begudes fins transcorregut un mínim de mitja hora després de la seva administració.

  *Consulta a Clínica Dental Tàrrega-Guissona qualsevol dubte sobre el tractament GINGI·KIN.